Menu

Middag massage vattensporter

middag massage vattensporter

Kontokali Bay Resort & Spa: Lyxig semesterkänsla på ett av Korfus bästa hotell. nära till hands. Känner du för lite spänning finns olika vattensporter att prova på. Huvudrestaurangen Horizon serverar frukost och middag av hög klass. Selma CitySpa+: Spakväll med middag och massage - se 76 omdömen, 33 bilder och fantastiska erbjudanden på Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Middag Huvudrestaurang. Buffé läkarvård, kassafack i rummen, behandlingar på Spa-avdelningen & hamam, massage, vattensporter och biljard.

Middag massage vattensporter -

På restaurang Biru kan du njuta av indonesisk, balinesisk och orientaliska måltider till lunch och middag. På hotellet finns även en japansk restaurang, Shiki, som bland annat erbjuder sushi och teppanyaki. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Biljard, tvättservice, massage, vattensporter, dykcenter, spa mot avgift. 4 ord. bäddar och familjerum sidobyggnad serveras middag i restaurangen Begonville. Spapaket på Elements Spa med spaentré, mat och övernattning på Clarion Hotel Stockholm på Södermalm. Spa med massage, vattensporter och ett dykcenter finns även till förfogande. I priset ingår en halvtimmes massage samt frukost och middag, välkomstdrink.

Middag massage vattensporter -

Lotus lockar med asiatiskt kök och El Patio som serverar frukostbuffé och internationell och asiatisk mat till lunch och middag. Du kan också njuta av balinesisk och indonesisk mat vid poolen till livemusik om kvällen, eller en avslappnad måltid på grillrestaurangen vid stranden med utsikt över Indiska Oceanen. Här serveras europeisk mat till ljudet av havets brus. Vid strandpromenaden finns ett café som brygger starkt gourmetkaffe och en loungebar med live-underhållning på kvällstid. Omtyckt hotell middag massage vattensporter restaurang, bar och två pooler. Kommer inte tillbaka o kommer ej rekommendera.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Middag massage vattensporter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *